Over ons

Wie zijn wij?

Laptop Outlet Discounter is de website voor zeer voordelige nieuwe en gebruikte kwaliteits computer apparatuur. Wij verkopen o.a. laptops, desktops, en accessoires voor uw laptop of desktop.

Wij verkopen voornamelijk producten uit het zakelijke segment. Hierdoor bent u gegarandeerd van duurzame producten van zeer hoge bouwkwaliteit waar u nog vele jaren plezier van kan hebben.

Welke hardware kopen wij in?

Gebruikte computers en laptops die aan het einde van hun leasecontract zijn of die door bedrijven zijn afgeschreven. 


Wat gebeurt er daarna?
Al onze gebruikte computers/laptops worden grondig gereinigd/refurbished, alle onderdelen worden gecontroleerd op de juiste werking en wanneer dit het geval is wordt de laptop weer voorzien van een schone en frisse en legitieme installatie van windows. U koopt daardoor een jong product wat aan alle eisen van de huidige tijd voldoet. 


Waarom zijn onze gebruikte computer/laptops zo goed als nieuw?
• Ze zijn zeer kort gebruikt
• Ze zijn technisch 100 % en in optimale conditie
• Ze zijn uitvoerig getest
• Ze zijn professioneel gereinigd


Dit zorgt er dus voor dat wij u een gebruikte computer/laptop kunnen aanbieden die nog zo goed als nieuw uitziet en ook zodanig werkt.

Met onze jarenlange ervaring koopt u bij ons dus een gebruikte computer/laptop welke zo goed als nieuw is, maar voor de prijs van een refurbished computers/laptops. 

Klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk uw klacht via het emailadres: info@laptop-outlet-discounter door te geven. Of telefonisch op 045 - 888 23 74.

Wij zullen de klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.